Adjegyelmenyt.hu | Élményalap

Felajánlott élmény

(Ha izgalmasnak találod, írj a lenti formon!)

Tudományos Stand Up – live stream

Magyarország egész területe és a határon túl

Élmény leírása:

Nagyon köszönjük a felajánlást a Tudományos Stand Up csapatának!
Három live stream előadásra kaptunk jegyet, amelyeket fogyatékossággal élők vehetnek igénybe, vakok, siketek, nehezen mozgók, de az autizmus spektrum egyes érintettjei számára is roppant izgalmas lehet az előadás. Egyének, párok, családok, klubok is jelentkezhetnek a felajánlásért, mert az egyéni és a csoportos megtekintés is nagyszerű élmény.
A LIVE streaming és a web streaming előadások közül választhatjátok ki a nektek tetszőt, ami után nincs más teendő, mint, hogy megírjátok ezt nekünk a szia@specko.hu címre, s összekötünk a Tudományos Stand Up csapattal.
Az alábi linken érhető el a program:
https://tudomanyosstandup.hu/eloadasok

Jelentkezz, ha érintett vagy és érdekel az élmény! Írj a szia@adjegyelmenyt.hu -ra. Kérlek, írd meg, melyik előadás érdekel. Az eseményekről való bővebb információért keresd fel a www.tudomanyosstandup.hu oldalt.
Ne feledjétek, hogy adományotokkal is segíthetitek az Élményalap munkáját. Támogasd törekvéseinket a fogyatékossággal élők integrációjáért, kattints az adományozok gombra a weboldalunkon! www.adjegyelmenyt.hu
Azért vagyunk, hogy a bennetek meglévő jószándék megélésé váljon, s olyan találkozások történjenek, amelyek gazdagítanak!
Élményalap – adjegyelmenyt.hu
Adj Te Is Egy Élményt!

 

Felajánló:

Tudományos Stand Up csapata

Felajánló elérhetősége:

szia@adjegyelmenyt.hu

3 előadás, előadásonként 1 fő részére

Vak, siket, nehezen mozgó, egyéb fogyatékossággal érintett számára

Egyénileg megbeszélve

Érdekel az élmény

14 + 9 =